Antalya Taahhütsüz İnternet Plusnet

Wiki Article



ve henüz biryoğun emekleminizi hane telefonsuz internet paketleri ve kampanyalarından faydalanarak hızlı ve emin bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yazlık İnternet hizmetinden yararlanacak abonelerimiz çakılı hat aboneliği veya Yalın İnternet ile de bu hizmeti alabilirler; ancak mevcut Türk Telekom Evde İnternet aboneleri bâtınin ULTRANET hizmetinin yahut Yalın İnternet hizmetinin verilmediği ikinci bir hat aboneliği (sabit biçim veya Yalın İnternet) gereklidir.

Google filan gelip 1Gbps internet verse de kurtulsak şu köşe başını markajcı TTden. Bulgaristan Romanya kabil sorsan durumu bizlerden kötü ülkelerde dahi bizimkinden huzur kat hızlı internet 20-30 liralık ve kotasız!

Değişik rastgele bir çakılı internet hizmetine ihtiyaç duymadan 4.5G SIM Anaç’lı SUPERBOX ile fiber hızlarında internet şimdi evinizde.

Ama teamüller beş kamer sonra bunluklı bir hal aldı diyelim. Siz bile bundan sonra dayanamıyorsunuz ve farklı bir ISS’e kapmak istiyorsunuz. Bu yolculuk sizden cayma bedeli adı altında mütebaki 19 kocaoğlannız muhtevain 380 TL (aylık 20 TL indiriminiz kalan ay nüshayla çarpılır) ücret dilek edilir.

İnternet hizmetinde kampanyası devam eden aboneler, bulunan kampanyaları ile Yalın İnternet hizmetine geçebilir. Kampanya koşulları aynı şekilde devam paha.

Turkcell'lilere özel 3 Kamer ücretsiz Süper Paket Kampanyası kapsamında Turkcell müşterilerine özel olarak ilk 3 kamer süresince Turkcell fiber internet hizmetini dürü olarak sunuyoruz. Turkcell'lilere özel 100Mbps Platin Paket kapsamında ise 100 Mbps fiber interneti Turkcell'lilere özel indirimlerle ve Turkcell Platinum ayrıcalıklarıyla sunuyoruz. Bütün bu kampanyalar ve başka fiber internet kampanyaları hakkında detaylara alakalı link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sınırsız internet evde internet taahhütsüz paketleri ile evinizde ya da iş yerinizde kotasız internetin tadını çıkarabilirsiniz. Limitsiz internet kullanım hakkı veren sınırsız internet paketleri ile, paketinizin içerdiği adil kullanım kotasına kadar etkili taahhütsüz ttnet çabucak internet kullanabilir, adil tasarruf kotasını aştıktan sonrasında ise ölçün internet gayretında sınırlar olmadan internetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Evinde fiber internet enfrastrüktürsı sıfır, ancak fiber internet yolında internet takmak isteyenler sinein ise Superbox internet paketleri sunuyoruz. üstün teknolojisi ile fiber internet yolını aratmayan Superbox ile internet kullanım deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu kapsamda Superbox paketlerine bakış atmaya esaslayabilir ve size uygun olan Superbox internet paketi için esasvuruda bulunarak Turkcell Superbox interneti kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom’un internetsiz konut kalmasın 2022 yeni kampanyası ile omuz omuza evde internet abonesi olan tamlık herkese durağan telefonda hoş geldin…

Fiber enfrastrüktürsından yararlanan abonelere maruz modemler bağırsakin abonenin internet aboneliği devam etmiş olduğu sürece faturasına bütün rüsum dahil her kamer 10 TL modem andaçm bedeli ilave edilir.

GSM numaranıza sms ile gönderilen Kullanıcı adı / Şifre bilgilerinizle modem kurulumunuzu gerçekleştirerek internet hizmetinizi kullanmaya saksılayabilirsiniz.

çalışkan altyapı yoksuz bölgelerde ayda 10 ₺ üstelik ile altyapısız internet hizmetlerini de müşterilerine esenlayabilmektedir.

View Larger Image Ülkemizde vüruten internet teknoloji ve seçenek servis sağlayanlarının oyuna girmesiyle beraber çeşitli paket seçenekleri ortaya çıkmaya sarrafiyeladı.

Report this wiki page